Nutriční hodnoty (Ovarové koleno s pikantním zelným salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 593 kJ / 620 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 11,04 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,04 g | 
| Tuky | 12,99 g | 
| – nasycené | 1,37 g | 
| – nenasycené | 10,88 g | 
| –– mononenasycené | 7,12 g | 
| –– polynenasycené | 3,76 g | 
| ––– omega 3 | 0,94 g | 
| Vláknina | 24,57 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 4,19 g | 
| Sůl | 10,10 g | 
| Sacharidy | 104,71 g | 
| – cukry | 70,59 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 500 g 500 g kysaného červeného zelí | Zelí červené kvašené | 500 g | 
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce čerstvého křenu | Křen čerstvý | 30 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml | 
| 1 1 jarní cibulka (bílá část) | Cibulka jarní čerstvá | |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| pepř (podle chuti) | Pepř černý |