Nutriční hodnoty (Pikantní mleté maso v troubě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 773 kJ / 1 619 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 159,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 150,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,80 g |
| Tuky | 83,60 g |
| – nasycené | 38,25 g |
| – nenasycené | 37,40 g |
| –– mononenasycené | 31,25 g |
| –– polynenasycené | 6,15 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 14,20 g |
| Cholesterol | 517 mg |
| Sodík | 6,69 g |
| Sůl | 16,60 g |
| Sacharidy | 49,60 g |
| – cukry | 40,60 g |
| ––– laktóza | 20,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g míchaného mletého masa | Vepřová plec | 500 g |
| 500 g 500 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 200 ml 200 ml zakysaná smetana nebo jogurt | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 200 g 200 g sýra (eidam,niva,nebo tvarůžky) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 1 1 lahůdková cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička koření na guláš | Koření Argentina | |
| kus kus pórku | Pórek čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |