Nutriční hodnoty (Letní kuřecí salát s těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 868 kJ / 1 642 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,70 g |
| Tuky | 10,62 g |
| – nasycené | 4,17 g |
| – nenasycené | 3,72 g |
| –– mononenasycené | 1,91 g |
| –– polynenasycené | 1,81 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 27,55 g |
| Cholesterol | 38 mg |
| Sodík | 229 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 304,77 g |
| – cukry | 50,52 g |
| ––– laktóza | 17,73 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks kuřecích prsou | ||
| 350 g 350 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 350 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 10-15 ks 10-15 ks cherry rajčátek | Rajčata cherry | 375 g |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 380 g 380 g bílého jogurtu nebo zakysané smetany klasik 12% | Jogurt kravský bílý 1,5% | 380 ml |
| koření na salát (Avokado) nebo jiné koření | Provensálské koření | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |