Nutriční hodnoty (Kynutý nekynutý rebarborový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 532 kJ / 3 712 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,80 g |
| Tuky | 178,09 g |
| – nasycené | 45,64 g |
| – nenasycené | 123,81 g |
| –– mononenasycené | 82,24 g |
| –– polynenasycené | 41,57 g |
| ––– omega 3 | 3,08 g |
| Vláknina | 18,36 g |
| Cholesterol | 487 mg |
| Sodík | 991 mg |
| Sůl | 2,38 g |
| Sacharidy | 430,20 g |
| – cukry | 88,09 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 10 kostek 10 kostek cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 42 g 42 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 bílek na pomazání koláčů | Vaječný bílek | 33 g |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| rebarbora | Rebarbora čerstvá |