Nutriční hodnoty (Kuřecí játra - rychlá domácí paštika s vínem a rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 7 467 kJ / 1 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 135,75 g |
– nasycené | 78,98 g |
– nenasycené | 48,58 g |
–– mononenasycené | 42,90 g |
–– polynenasycené | 5,68 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,83 g |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 21,85 g |
– cukry | 4,65 g |
––– laktóza | 3,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rozmarýn (můžete použít i sušený) | Rozmarýn sušený | |
2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1-2 panáky 1-2 panáky smetany (50-100 ml) | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
potravinářská folie | ||
slanina na plátky plátky | Špek |