Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra - rychlá domácí paštika s vínem a rozmarýnem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie7 467 kJ /
1 785 kcal
Bílkoviny87,38 g
– z toho živočišné bílkoviny86,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky135,75 g
– nasycené78,98 g
– nenasycené48,58 g
–– mononenasycené42,90 g
–– polynenasycené5,68 g
––– omega 30,45 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,83 g
Sodík 394 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy21,85 g
– cukry4,65 g
––– laktóza3,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 1 cibulka Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
rozmarýn (můžete použít i sušený) Rozmarýn sušený
2 dl 2 dl červeného vína Víno červené suché 200 ml
1-2 panáky 1-2 panáky smetany (50-100 ml) Smetana kravská sladká 12% 75 ml
potravinářská folie
slanina na plátky plátky Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.