Mozzarellové muffiny (pečené v remosce)

Předkrmy Doba přípravy: 90 minut 0 názorů

Předkrmy Doba přípravy: 90 minut 0 názorů

Suroviny 14 porcí

350 g hladké mouky
1 prášek do pečiva
200 g sušených rajčat naložených v oleji
1 mozzarella
8 plátků anglické slaniny
350 ml mléka bez laktózy
125 g másla
1 vejce
hrst čerstvé bazalky
máslo na vymazání a strouhanka na vysypání košíčků
sůl, pepř

Postup přípravy receptu

  1. Mouku smícháme s práškem do pečiva, pokrájenými sušenými rajčaty, drobně nakrájenou mozzarellou a jemně nasekanou slaninou.

  2. Přidáme mléko, máslo a vejce. Směs rozdělíme do připravených košíčků vymazaných máslem a vysypaných strouhankou (14 kusů), a v remosce postupně pečeme 20-25 minut.

  3. Nakonec posypeme jemně natrhanou bazalkou. Podáváme jako teplé pohoštění.

Poznámka od kuchařky

Všechny recepty jsou i na FB ve skupině "Vaříme s Jirkou" (Cooking with Jirka).

https://www.facebook.com/groups/107167705971951/

Komentáře k receptu Mozzarellové muffiny (pečené v remosce)

K receptu nejsou žádné komentáře.