Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s klobásou a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 416 kJ / 2 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,46 g |
Tuky | 167,12 g |
– nasycené | 78,34 g |
– nenasycené | 80,99 g |
–– mononenasycené | 60,66 g |
–– polynenasycené | 20,32 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 18,66 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 5,71 g |
Sůl | 13,42 g |
Sacharidy | 80,01 g |
– cukry | 25,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks velkých brambor | Brambor zimní | 200 g |
3 ks 3 ks rozšlehaných vajec | Vejce slepičí | 189 g |
2 ks 2 ks velké cibule | Cibule čerstvá | 138 g |
2 ks 2 ks klobásy | Klobása | 440 g |
2 ks 2 ks papriky | Paprika bílá čerstvá | 300 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kořenicí směsi - čubrice | Čubrica | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská |