Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s klobásou a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 416 kJ / 2 250 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 99,59 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,14 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,46 g | 
| Tuky | 167,12 g | 
| – nasycené | 78,34 g | 
| – nenasycené | 80,99 g | 
| –– mononenasycené | 60,66 g | 
| –– polynenasycené | 20,32 g | 
| ––– omega 3 | 0,27 g | 
| Vláknina | 18,66 g | 
| Cholesterol | 1,10 g | 
| Sodík | 5,71 g | 
| Sůl | 13,42 g | 
| Sacharidy | 80,01 g | 
| – cukry | 25,28 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks velkých brambor | Brambor zimní | 200 g | 
| 3 ks 3 ks rozšlehaných vajec | Vejce slepičí | 189 g | 
| 2 ks 2 ks velké cibule | Cibule čerstvá | 138 g | 
| 2 ks 2 ks klobásy | Klobása | 440 g | 
| 2 ks 2 ks papriky | Paprika bílá čerstvá | 300 g | 
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kořenicí směsi - čubrice | Čubrica | 2.5 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g | 
| sůl | Sůl mořská |