Nutriční hodnoty (Krevety s kadeřavou kapustou a špagetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 434 kJ / 582 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,84 g |
| Tuky | 13,61 g |
| – nasycené | 2,19 g |
| – nenasycené | 10,31 g |
| –– mononenasycené | 8,52 g |
| –– polynenasycené | 1,79 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 9,46 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 256 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 76,02 g |
| – cukry | 4,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g kadeřavé kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g krevet | Krevety loupané | 100 g |
| 100 g 100 g špaget | Špagety pšeničné | 100 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská |