Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí žebírka v kyselém zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 786 kJ /
1 383 kcal
Bílkoviny61,56 g
– z toho živočišné bílkoviny50,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,56 g
Tuky101,81 g
– nasycené25,45 g
– nenasycené53,08 g
–– mononenasycené42,31 g
–– polynenasycené10,76 g
––– omega 30,40 g
Vláknina22,02 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 3,43 g
Sůl8,30 g
Sacharidy46,40 g
– cukry35,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jehněčích žebírek Vepřová žebra 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
400 g 400 g kyselého zelí Zelí bílé kvašené 400 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.