Nutriční hodnoty (Jehněčí žebírka v kyselém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 786 kJ / 1 383 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,56 g |
| Tuky | 101,81 g |
| – nasycené | 25,45 g |
| – nenasycené | 53,08 g |
| –– mononenasycené | 42,31 g |
| –– polynenasycené | 10,76 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 22,02 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 3,43 g |
| Sůl | 8,30 g |
| Sacharidy | 46,40 g |
| – cukry | 35,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jehněčích žebírek | Vepřová žebra | 1000 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 400 g 400 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |