Nutriční hodnoty (Jehněčí žebírka v kyselém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 786 kJ / 1 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,56 g |
Tuky | 101,81 g |
– nasycené | 25,45 g |
– nenasycené | 53,08 g |
–– mononenasycené | 42,31 g |
–– polynenasycené | 10,76 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 22,02 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,30 g |
Sacharidy | 46,40 g |
– cukry | 35,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jehněčích žebírek | Vepřová žebra | 1000 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
400 g 400 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |