Moravanka "z Hané"
Moravanka je zeleninová směs, známá svou typickou pikantní chutí. Má široké možnosti použití do salátů, pomazánek nebo jako základ pod maso. Pokud máte dost různé zeleniny, můžete ji takto zužitkovat.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 570 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,63 g |
Tuky | 3,50 g |
Vláknina | 4,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24,03 g |
Sůl | 60,00 g |
Sacharidy | 20,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
Moje poznámka
Moravanka "z Hané"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YyJY
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 2 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 3 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 21 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza ze sušeného droždí
vikisubrtova2710 před 1 hodinou
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 2 hodinami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 5 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 5 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 13 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 14 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 14 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 14 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 16 hodinami
Tématické fráze:
moravanka recept,
recept na moravanku,
moravanka,
domácí kunovjanka,
recept moravanka,
domácí moravanka recept,
domácí moravanka,
nálev na moravanku,
moravanka zelenina,
moravanka recepty,
zelenina moravanka,
recepty moravanka,
zavařování moravanka,
recept na domácí moravanku,
recepty domácí moravanka,
moravanka nálev,
jak zpracovat kozí rohy,
zavařenina moravanka,
recepty z hané,
jak udělat moravanku
Suroviny:
okurka čerstvá,
cibule,
mrkev,
kedlubna,
celer,
paprika čerstvá červená,
hrášek,
kukuřice,
feferonka,
kopr,
voda,
ocet,
sůl,
sladidlo umělé,
koření nové koření,
pepř,
koriandr,
tymián,
semínka hořčičná,
koření hřebíček,
bobkový list
Komentáře (19)