Nutriční hodnoty (Erbazzone z Emilia Romagna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 523 kJ / 2 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,34 g |
Tuky | 115,91 g |
– nasycené | 32,00 g |
– nenasycené | 72,96 g |
–– mononenasycené | 58,75 g |
–– polynenasycené | 14,22 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 34,66 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 322,84 g |
– cukry | 47,48 g |
––– laktóza | 2,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
15 g 15 g pivního droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
20 ml 20 ml extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky hrubozrnné soli | Sůl mořská | |
1,5 kg 1,5 kg katalánské čekanky | Čekanka listová čerstvá | 1500 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
80 g 80 g parmazánu | Parmezán | 80 g |
50 ml 50 ml extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
zrnka zrnka pepře | Pepř černý |