Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Erbazzone z Emilia Romagna)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 523 kJ /
2 754 kcal
Bílkoviny88,34 g
– z toho živočišné bílkoviny24,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,34 g
Tuky115,91 g
– nasycené32,00 g
– nenasycené72,96 g
–– mononenasycené58,75 g
–– polynenasycené14,22 g
––– omega 30,66 g
Vláknina34,66 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 1,45 g
Sůl2,40 g
Sacharidy322,84 g
– cukry47,48 g
––– laktóza2,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
15 g 15 g pivního droždí Droždí pekařské lisované 15 g
20 ml 20 ml extra panenského olivového oleje Olej olivový 20 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky hrubozrnné soli Sůl mořská
1,5 kg 1,5 kg katalánské čekanky Čekanka listová čerstvá 1500 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
80 g 80 g parmazánu Parmezán 80 g
50 ml 50 ml extra panenského olivového oleje Olej olivový 50 ml
zrnka zrnka pepře Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.