Nutriční hodnoty (Vepřové na kari s brokolicí a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 206 kJ / 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,40 g |
| – nasycené | 8,80 g |
| – nenasycené | 6,60 g |
| –– mononenasycené | 2,20 g |
| –– polynenasycené | 4,40 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 154 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,40 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové maso | Vepřová kýta | |
| brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 1 nožka 1 nožka klobásky | Klobása | 220 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| kari koření | Kari | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sádlo | Sádlo vepřové |