Nutriční hodnoty (Vepřové na kari s brokolicí a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 206 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,40 g |
– nasycené | 8,80 g |
– nenasycené | 6,60 g |
–– mononenasycené | 2,20 g |
–– polynenasycené | 4,40 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 154 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 6,60 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové maso | Vepřová kýta | |
brokolice | Brokolice čerstvá | |
1 nožka 1 nožka klobásky | Klobása | 220 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
kari koření | Kari | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sádlo | Sádlo vepřové |