Nutriční hodnoty (Bramborový salát s vejci a hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 549 kJ / 1 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
Tuky | 62,84 g |
– nasycené | 11,16 g |
– nenasycené | 41,86 g |
–– mononenasycené | 33,75 g |
–– polynenasycené | 8,11 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 75,64 g |
– cukry | 5,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g malých brambor (grenaille) | Brambor zimní | 400 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 hrsti 2 hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
2 hrsti 2 hrsti baby špenátu | Baby špenát | |
150 g 150 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
10 10 květů sedmikrásky | Sedmikráska květ čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička (větší) medové hořčice | ||
2 lžičky 2 lžičky citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |