Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s vejci a hlívou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 549 kJ /
1 087 kcal
Bílkoviny46,62 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,90 g
Tuky62,84 g
– nasycené11,16 g
– nenasycené41,86 g
–– mononenasycené33,75 g
–– polynenasycené8,11 g
––– omega 31,08 g
Vláknina16,30 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 431 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy75,64 g
– cukry5,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g malých brambor (grenaille) Brambor zimní 400 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 hrsti 2 hrsti polníčku Polníček čerstvý
2 hrsti 2 hrsti baby špenátu Baby špenát
150 g 150 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 150 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
10 10 květů sedmikrásky Sedmikráska květ čerstvý
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička (větší) medové hořčice
2 lžičky 2 lžičky citrónové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.