Nutriční hodnoty (Bramborový salát s vejci a hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 549 kJ / 1 087 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
| Tuky | 62,84 g |
| – nasycené | 11,16 g |
| – nenasycené | 41,86 g |
| –– mononenasycené | 33,75 g |
| –– polynenasycené | 8,11 g |
| ––– omega 3 | 1,08 g |
| Vláknina | 16,30 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 431 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 75,64 g |
| – cukry | 5,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g malých brambor (grenaille) | Brambor zimní | 400 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 hrsti 2 hrsti polníčku | Polníček čerstvý | |
| 2 hrsti 2 hrsti baby špenátu | Baby špenát | |
| 150 g 150 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 10 10 květů sedmikrásky | Sedmikráska květ čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička (větší) medové hořčice | ||
| 2 lžičky 2 lžičky citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |