Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Majčino rizoto

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

7. 10. 2017 08:57

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 240 kJ / 1 252 kcal
Bílkoviny70,03 g
Tuky12,54 g
Vláknina8,67 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy210,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Celkové náklady k dnešnímu dni jsou cca 39 Kč.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Eja57

7. 4. 2018 14:44

Jana Dorazinová-Remková: píšu jak tatar - mělo být, že hrášek bych přidala až na minutku nakonec....

JanaDorazinova

7. 4. 2018 11:18

Eja57: ale já tam vidím hrášek..

Eja57

7. 4. 2018 10:52

Já bych osobně přidala hrášek - jedno jaký, mražený, čerstvý, konzerva - přidala až na poslední minutky nakonec....

mystery

21. 10. 2017 08:14

Pro Pavelk: rýže dávám cca 20-25 dkg/4porce. Záleží samozřejmě na chuti jedlíků.:-)

casino

9. 10. 2017 20:31

Rizoto?
No, když "Předem uvařenou rýži vmícháme k masu (nebo obráceně)" pak je to rýže s masem:-p
...a už od dob, co v rýži nejsou kamínky a myší bobky, tak ji na risotto a ani na rizoto neperu:-)

pavelk:
Ptáte se, Jaké množství rýže je potřeba?
Na deklarované 4 porce, bych tedy v surovinách "25 dkg uvařené rýže" vyzmizíkoval slůvko "uvařené":-)

pavelk

9. 10. 2017 20:28

mystery: I tebe se zeptám? Kolik je potřeba rýže:-?

mystery

9. 10. 2017 20:01

Souhlasím s Yanull, taktéž přidávám propláchnutou rýži k poloměkkému masu - ve výsledku "chytne" chuť šťávy z masa. :-)

pavelk

7. 10. 2017 10:28

yanull: Děkuji za doplnění a zeptám se: Jaké množství rýže je potřeba?

yanull

7. 10. 2017 10:04

Dovolím si přidat jednu radu, až je maso ze 3/4 upečené, je dobré k němu přidat nevařenou, pouze propláchnutou rýži, podlít horkou vodou a nechat dodělat společně. Je to velmi dobré, rýže do sebe při pečení nasaje výpek a je mnohem lepší, než předem vařená. Stojí za vyzkoušení. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na rizoto jakou rýži na rizoto rizoto recept rizoto rizoto z uvarene rýže rizoto z den predem upeceneho masa recepty rizoto kuřecí rizoto vepřové rizoto jaké maso na rizoto rizoto plec

Suroviny: plec vepřová, cibule, rýže, paprika sušená sladká, hrášek, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Majčino rizoto

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pwxw