Nutriční hodnoty (Zeleninové kuře z PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 179 kJ / 760 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,30 g |
| Tuky | 12,96 g |
| – nasycené | 2,04 g |
| – nenasycené | 10,43 g |
| –– mononenasycené | 8,21 g |
| –– polynenasycené | 2,22 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 44,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 615 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 92,06 g |
| – cukry | 23,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře (1,4 kg) | Kuře | |
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 sterilované žampiony (nebo čerstvé) | Žampion zavařený | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (na opečení kuřete) | Olej olivový | 11 ml |
| bylinky - saturejka, libeček, tymián, petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trochu trochu provensálského koření | Provensálské koření | |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |