Nutriční hodnoty (Salát s krůtím masem a avokádem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 554 kJ / 1 089 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
| Tuky | 58,58 g |
| – nasycené | 6,96 g |
| – nenasycené | 49,93 g |
| –– mononenasycené | 43,46 g |
| –– polynenasycené | 6,47 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 6,38 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 275 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 11,27 g |
| – cukry | 2,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 puky čekanky | Čekanka listová čerstvá | |
| 500 g 500 g krůtích plátků (stehno) | Krůta prsa bez kůže | 500 g |
| 2 2 menší avokáda | Avokádo čerstvé | |
| 1-2 1-2 granátová jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 5 lžic 5 lžic oleje z lískových oříšků | Lískový ořech | 75 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce octa z granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá |