Nutriční hodnoty (Treska zapečená se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 775 kJ / 663 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 52,35 g |
| – nasycené | 8,83 g |
| – nenasycené | 33,64 g |
| –– mononenasycené | 25,06 g |
| –– polynenasycené | 8,58 g |
| ––– omega 3 | 1,92 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 403 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 11,20 g |
| – cukry | 0,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 400 g tresky filety | Treska filet | |
| 1 1 mražený špenát | Špenát mražený | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| lžička lžička soli | Sůl mořská | |
| špetka špetka kmínu | Kmín | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |