Nutriční hodnoty (Plněné pečené batáty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 034 kJ / 725 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
| Tuky | 46,09 g |
| – nasycené | 23,80 g |
| – nenasycené | 17,02 g |
| –– mononenasycené | 13,76 g |
| –– polynenasycené | 3,26 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 6,98 g |
| Cholesterol | 676 mg |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 3,52 g |
| Sacharidy | 16,00 g |
| – cukry | 9,64 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší batáty | Batáty neloupané | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 30 g 30 g másla (20 g na smažení cibule a 10 g na vymazání batátů) | Cibule čerstvá | 30 g |
| 80 g 80 g šunky (nebo anglické slaniny) | Šunka vepřová vařená | 80 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 g 100 g Čedaru | Čedar | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 1 stroužek 1 stroužek drceného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |