Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová krkovička v pórkovém sosu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 334 kJ /
319 kcal
Bílkoviny32,38 g
– z toho živočišné bílkoviny26,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,50 g
Tuky9,00 g
– nasycené2,67 g
– nenasycené4,05 g
–– mononenasycené2,71 g
–– polynenasycené1,34 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,50 g
Cholesterol 795 mg
Sodík 174 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy23,84 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky vepřové krkovice Vepřová krkovice
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
250 g 250 g pórku Pórek čerstvý 250 g
160 g 160 g kuřecích jater Játra kuřecí 160 g
olej nebo sádlo Olej řepkový
vývar dle potřeby Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.