Nutriční hodnoty (Játrová krkovička v pórkovém sosu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 334 kJ / 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
| Tuky | 9,00 g |
| – nasycené | 2,67 g |
| – nenasycené | 4,05 g |
| –– mononenasycené | 2,71 g |
| –– polynenasycené | 1,34 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,50 g |
| Cholesterol | 795 mg |
| Sodík | 174 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 23,84 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 250 g 250 g pórku | Pórek čerstvý | 250 g |
| 160 g 160 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 160 g |
| olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
| vývar dle potřeby | Vývar hovězí |