Nutriční hodnoty (Batáty s hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 726 kJ / 413 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,86 g |
| Tuky | 0,77 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,30 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,17 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 154 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 83,24 g |
| – cukry | 13,97 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g batátů (oloupaných) | Batáty neloupané | 350 g |
| 100-120 g 100-120 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 110 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| olej (nebo máslo) | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sójová omáčka dle chuti | Sójová omáčka Tamari |