Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Belešky s Nivou a celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 303 kJ /
1 506 kcal
Bílkoviny68,87 g
– z toho živočišné bílkoviny37,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,72 g
Tuky45,90 g
– nasycené24,94 g
– nenasycené17,26 g
–– mononenasycené12,84 g
–– polynenasycené4,42 g
––– omega 30,56 g
Vláknina12,43 g
Cholesterol 378 mg
Sodík 2,25 g
Sůl5,55 g
Sacharidy198,65 g
– cukry24,88 g
––– laktóza11,23 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g strouhané Nivy Niva 50% t. v s. 100 g
70 g 70 g strouhaného celeru Celer bulva čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
PL PL oleje Olej řepkový
rovná kl kl soli Sůl mořská
10 g 10 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.