Nutriční hodnoty (Belešky s Nivou a celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 303 kJ / 1 506 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,72 g |
| Tuky | 45,90 g |
| – nasycené | 24,94 g |
| – nenasycené | 17,26 g |
| –– mononenasycené | 12,84 g |
| –– polynenasycené | 4,42 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 12,43 g |
| Cholesterol | 378 mg |
| Sodík | 2,25 g |
| Sůl | 5,55 g |
| Sacharidy | 198,65 g |
| – cukry | 24,88 g |
| ––– laktóza | 11,23 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g strouhané Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 70 g 70 g strouhaného celeru | Celer bulva čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| PL PL oleje | Olej řepkový | |
| rovná kl kl soli | Sůl mořská | |
| 10 g 10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |