Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlové halušky s rajčatovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 562 kJ /
373 kcal
Bílkoviny21,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,13 g
Tuky9,68 g
– nasycené2,13 g
– nenasycené7,97 g
–– mononenasycené3,06 g
–– polynenasycené4,92 g
––– omega 30,10 g
Vláknina14,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 926 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy45,63 g
– cukry25,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
½ h rnku rnku jáhel Jáhly
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
2 hrnky 2 hrnky zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
100 g 100 g uzeného tofu Tofu uzené 100 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
olej Olej řepkový
asi 10 10 cm kousek pórku Pórek čerstvý
400 g 400 g drcených rajčat (v konzervě) Pyré z červených rajčat 400 g
olej Olej řepkový
čerstvé oregano Oregano čerstvé
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.