Nutriční hodnoty (Jáhlové halušky s rajčatovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 562 kJ / 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,13 g |
Tuky | 9,68 g |
– nasycené | 2,13 g |
– nenasycené | 7,97 g |
–– mononenasycené | 3,06 g |
–– polynenasycené | 4,92 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 14,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 926 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 45,63 g |
– cukry | 25,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
½ h rnku rnku jáhel | Jáhly | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
2 hrnky 2 hrnky zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
100 g 100 g uzeného tofu | Tofu uzené | 100 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
olej | Olej řepkový | |
asi 10 10 cm kousek pórku | Pórek čerstvý | |
400 g 400 g drcených rajčat (v konzervě) | Pyré z červených rajčat | 400 g |
olej | Olej řepkový | |
čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
sůl | Sůl mořská |