Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená jablka s perníkovým srdcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 165 kJ /
995 kcal
Bílkoviny10,44 g
– z toho živočišné bílkoviny3,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,73 g
Tuky39,83 g
– nasycené20,53 g
– nenasycené18,44 g
–– mononenasycené13,03 g
–– polynenasycené5,41 g
––– omega 30,45 g
Vláknina22,18 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 269 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy137,74 g
– cukry104,24 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší jablka Jablko čerstvé 600 g
cca 100 g 100 g perníku na strouhání Perník 100 g
2 lžíce 2 lžíce medu, dle sladkosti jablek Jablko čerstvé
1,5 lžíce 1,5 lžíce pikantní marmelády - malinová, brusinková, rybízová Marmeláda z červeného rybízu 22.5 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
hnědý rum nebo citronová šťáva Rum
citronová šťáva Šťáva z citrónu
opražené ořechy a rozinky dle chuti - nejsou nutné Rozinky
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.