Nutriční hodnoty (Květáková / brokolicová minutka s masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 915 kJ / 219 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,57 g |
| – nenasycené | 1,08 g |
| –– mononenasycené | 0,65 g |
| –– polynenasycené | 0,44 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 145 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 6,25 g |
| – cukry | 5,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g květáku nebo brokolice (předvařené růžičky na skus) | Květák čerstvý | 250 g |
| 150 g 150 g drůbežího masa (nebo maso vepřové, králičí, sojové...) | Kuře prso | 150 g |
| olej | Olej řepkový | |
| kari nebo jiné námi oblíbené koření | Kari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari |