Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka s červenou řepou a česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 228 kJ / 293 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,65 g |
| Tuky | 20,72 g |
| – nasycené | 7,21 g |
| – nenasycené | 8,71 g |
| –– mononenasycené | 7,12 g |
| –– polynenasycené | 1,59 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 0,85 g |
| Cholesterol | 536 mg |
| Sodík | 241 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 6,90 g |
| – cukry | 5,30 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| cca 50 g 50 g červené řepy vařené nebo pečené | Červená řepa čerstvá | 50 g |
| cca 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany nebo jogurtu | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku, dle chuti | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |