Nutriční hodnoty (Lilek s rajčaty zapékaný s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 275 kJ / 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
| Tuky | 20,36 g |
| – nasycené | 13,05 g |
| – nenasycené | 6,30 g |
| –– mononenasycené | 5,55 g |
| –– polynenasycené | 0,74 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 2,88 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 12,30 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední lilek | Lilek čerstvý | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 100 g 100 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 100 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový |