Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s pestrou náplní, dušená v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 991 kJ / 1 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 226,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 221,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,97 g |
Tuky | 95,58 g |
– nasycené | 18,03 g |
– nenasycené | 67,70 g |
–– mononenasycené | 47,07 g |
–– polynenasycené | 20,62 g |
––– omega 3 | 2,81 g |
Vláknina | 10,90 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 2,96 g |
Sůl | 6,80 g |
Sacharidy | 33,03 g |
– cukry | 6,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece vcelku | Vepřová plec | 800 g |
250 g 250 g nakrájeného Rožnovského salámu | Polosuchý salám | 250 g |
200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
listy listy hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |