Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Rizoto

Kam se hrabe plovoucí italské risotto od Italů. Naše česká varianta je prověřená a oblíbená napříč generacemi. Jídelnová klasika je bohatě sypaná strouhaným eidamem a chybět nesmí ani kyselá okurka.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

14. 12. 2009 16:38

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie7 491 kJ / 1 791 kcal
Bílkoviny35,00 g
Tuky3,50 g
Vláknina9,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy400,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

vybusna

29. 12. 2016 23:22

babí hněv : ale no tak.....tento rcp je tu 7 rokov a odvtedy uz preslo tolko osvety co sa tyka pripravy pokrmov, ze autorka sa uz urcite posunula vo vareni dopredu.

babí hněv

29. 12. 2016 19:53

Pardon, ale tohle není risotto. To pravé je dokonce jednodušší na přípravu a je výborné. Tento rýžový sálat patří do roku 76.

jofree

16. 1. 2016 12:25

zdravim...jsem vyuceny kuchar a muzu rict ze grilovane koreni a veprova konzerva do ryzota nepatri!!je to studentske jidlo to ano ale tyhle 2 veci?to bych se neodvazil podavat ani bezdomovci..75% lidi vubec nevi co jedi a na chuti to nepozna..navic nectou co jidlo obsahuje a jeste horsi je ze vubec neumi cist..:-(

Ben Gregor

29. 12. 2015 10:34

Rizoto jako hlavní chod je výborné dá se dělat na několik variant z několika druhu masa i uzenin zelenina tam nesmí chybět i některé sýry některým tento pokrm nechutná ale mě ano z pozdravem.Ben

Ota

19. 11. 2014 06:54

Je to dobré jídlo ale musí se dobře upravit a ne odfláknout. Maso si dávám čerstvé vepřové plecko nakrájím na malé kostičky maso obalím v solamylu a nechám odpočinout,zeleninu mražená Čina není tam hrášek(kdo má rád hrášek tak je v mražené zelenině Asia) který nemusím jinak slušná kvalita kterou podusíte na másle a místo sole solím Podravkou.Maso na prudce osmahnete zvlášť a hlídáte měkost masíčka nesmažit dlouho no a rýže uvařit klasika.Koření pepř a lžička červené sladké papriky a vše dobře promastit co kdo má rád máslo nebo lžíce sádla olej kdo co si zvolí posypat sýrem okurka k tomu, nemá to chybu jeto jen pro gurmány.:yes:

Zuzka

26. 6. 2014 12:01

:-(( tak nám to nepiš to není naše věc

Truda emilova

26. 6. 2014 11:58

Ja rizoto nerada ale tento recept používá mamka k večeři když tam jsem a někdy odjedu az v 8 večer tak to děla k večeři to mi děla schválně:-((:no:

Honzin

1. 3. 2014 19:16

popelnice: hold studentske jidlo no :-)

Honzin

1. 3. 2014 19:15

moc jako rizoto mě to nepřipadá a pokud tam dáte nějakou tu vepřovou konzervu tak z toho bude možná tak totální rýžová sračka a né rizito.. Lidi čtěte co ty konzervy obsahují a myslete než uvaříte nějaký zbytkový sajrajt,:-!

Yvajs

3. 6. 2013 18:20

kolik to je nevím já používám prostě rýži v sáčcích ,tak si to zvážite,nebo to by to mělo být na krabici:-O

Kačenka19

3. 6. 2013 14:02

mužu se zeptat kolik je 125 dkg na sačky ryže ??? (odpovidejte co nejdřive) dekuji

Janie

23. 3. 2013 21:31

MoniqueLaMutti:Souhlasím, dost z nás dělá ze zbylého masa rizoto, u nás ho dělával taťka už od mého dětství a není na tom nic špatného.
Komu se to nelíbí, tak ať to nevaří a ani to nemusí komentovat :yes:

MoniqueLaMutti

20. 3. 2013 10:57

hele ono tohle není úplně zlý, proč ohrnovat nos nad zbylým masem??? já dělám občas rizoto také tak že oberu kuře z předchozího dne. kukuřici tam dávám taky a ještě hromadu jiné zeleniny, nevypadá to špatně a je to moc dobré. rýži vařím ve vývaru, ne v obyčejné vodě, nasákne chuť vývaru. a hromada sýra nakonec to jenom završí :-K

popelnice

5. 3. 2013 16:36

tak neco takovyho bych se opravdu neodvazil podavat:-((

Iva

22. 2. 2013 09:07

R::D jojo to me rozesmálo

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto rizoto recept ryzoto rizeto recept na rizoto rísoto recepty na rizoto top recepty rizoto recepty rizoto recept rizoto ryzeto rizoto recepty rizito jak se dělá rizoto risoto recepty recept na ryzoto risoto recept recept na rizeto rizeto recept recepty - risoto

Suroviny: rýže, kukuřice sterilovaná, maso vepřové, hrášek sterilovaný, sůl, pepř mletý, koření grilovací, lečo, česnek, olej, cibule

TopRecepty.cz

Rizoto

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XLwg