Rizoto

Yvajs Kuchařka:

4-6 porcí Ostatní 25 názorů

21

Suroviny

4 sáčky uvařené rýže
sterilovaná kukuřice
vepřové maso (kuřecí nebo vepřová konzerva)
sterilovaný hrášek
sůl
mletý pepř
grilovací koření
lečo
česnek
olej
cibuli
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme sterilované lečo (pokud je slanější, solíme pokrm až ke konci, abychom nepřesolili). Přidáme zbylé maso od oběda i výpekem co nám zůstal.

  2. Přidáme uvařenou rýži, hrášek, kukuřici (kdo má rád může přidat žampiony), mletý pepř, grilovací koření, česnek, řádně promícháme. Podáváme se salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rizoto

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    babí hněv : ale no tak.....tento rcp je tu 7 rokov a odvtedy uz preslo tolko osvety co sa tyka pripravy pokrmov, ze autorka sa uz urcite posunula vo vareni dopredu.

    Odpovědět

  • babí hněv babí hněv (neregistrovaný)

    Pardon, ale tohle není risotto. To pravé je dokonce jednodušší na přípravu a je výborné. Tento rýžový sálat patří do roku 76.

    Odpovědět

  • jofree jofree(neregistrovaný)

    zdravim...jsem vyuceny kuchar a muzu rict ze grilovane koreni a veprova konzerva do ryzota nepatri!!je to studentske jidlo to ano ale tyhle 2 veci?to bych se neodvazil podavat ani bezdomovci..75% lidi vubec nevi co jedi a na chuti to nepozna..navic nectou co jidlo obsahuje a jeste horsi je ze vubec neumi cist..:-(

    Odpovědět

  • Ben Gregor Ben Gregor(neregistrovaný)

    Rizoto jako hlavní chod je výborné dá se dělat na několik variant z několika druhu masa i uzenin zelenina tam nesmí chybět i některé sýry některým tento pokrm nechutná ale mě ano z pozdravem.Ben

    Odpovědět

  • Ota Ota(neregistrovaná)

    Je to dobré jídlo ale musí se dobře upravit a ne odfláknout. Maso si dávám čerstvé vepřové plecko nakrájím na malé kostičky maso obalím v solamylu a nechám odpočinout,zeleninu mražená Čina není tam hrášek(kdo má rád hrášek tak je v mražené zelenině Asia) který nemusím jinak slušná kvalita kterou podusíte na másle a místo sole solím Podravkou.Maso na prudce osmahnete zvlášť a hlídáte měkost masíčka nesmažit dlouho no a rýže uvařit klasika.Koření pepř a lžička červené sladké papriky a vše dobře promastit co kdo má rád máslo nebo lžíce sádla olej kdo co si zvolí posypat sýrem okurka k tomu, nemá to chybu jeto jen pro gurmány.:yes:

    Odpovědět

  • Zuzka Zuzka(neregistrovaná)

    :-(( tak nám to nepiš to není naše věc

    Odpovědět

  • Truda emilova Truda emilova(neregistrovaná)

    Ja rizoto nerada ale tento recept používá mamka k večeři když tam jsem a někdy odjedu az v 8 večer tak to děla k večeři to mi děla schválně:-((:no:

    Odpovědět

  • Honzin Honzin(neregistrovaný)

    popelnice: hold studentske jidlo no :-)

    Odpovědět

  • Honzin Honzin(neregistrovaný)

    moc jako rizoto mě to nepřipadá a pokud tam dáte nějakou tu vepřovou konzervu tak z toho bude možná tak totální rýžová sračka a né rizito.. Lidi čtěte co ty konzervy obsahují a myslete než uvaříte nějaký zbytkový sajrajt,:-!

    Odpovědět

  • Yvajs Yvajs(autorka receptu)

    kolik to je nevím já používám prostě rýži v sáčcích ,tak si to zvážite,nebo to by to mělo být na krabici:-O

    Odpovědět

  • Kačenka19 Kačenka19(neregistrovaný)

    mužu se zeptat kolik je 125 dkg na sačky ryže ??? (odpovidejte co nejdřive) dekuji

    Odpovědět

  • Janie Janie(neregistrovaný)

    MoniqueLaMutti:Souhlasím, dost z nás dělá ze zbylého masa rizoto, u nás ho dělával taťka už od mého dětství a není na tom nic špatného.
    Komu se to nelíbí, tak ať to nevaří a ani to nemusí komentovat :yes:

    Odpovědět

  • MoniqueLaMutti MoniqueLaMutti

    hele ono tohle není úplně zlý, proč ohrnovat nos nad zbylým masem??? já dělám občas rizoto také tak že oberu kuře z předchozího dne. kukuřici tam dávám taky a ještě hromadu jiné zeleniny, nevypadá to špatně a je to moc dobré. rýži vařím ve vývaru, ne v obyčejné vodě, nasákne chuť vývaru. a hromada sýra nakonec to jenom završí :-K

    Odpovědět

  • popelnice popelnice(neregistrovaný)

    tak neco takovyho bych se opravdu neodvazil podavat:-((

    Odpovědět

  • Iva Iva(neregistrovaná)

    R::D jojo to me rozesmálo

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo