Rizoto

Yvajs Kuchařka:

4-6 porcí Ostatní 23 názorů

11
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Suroviny

4 sáčky uvařené rýže
sterilovaná kukuřice
vepřové maso (kuřecí nebo vepřová konzerva)
sterilovaný hrášek
sůl
mletý pepř
grilovací koření
lečo
česnek
olej
cibuli
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme sterilované lečo (pokud je slanější, solíme pokrm až ke konci, abychom nepřesolili). Přidáme zbylé maso od oběda i výpekem co nám zůstal.

  2. Přidáme uvařenou rýži, hrášek, kukuřici (kdo má rád může přidat žampiony), mletý pepř, grilovací koření, česnek, řádně promícháme. Podáváme se salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Rizoto

  • jofree jofree(neregistrovaný)

    zdravim...jsem vyuceny kuchar a muzu rict ze grilovane koreni a veprova konzerva do ryzota nepatri!!je to studentske jidlo to ano ale tyhle 2 veci?to bych se neodvazil podavat ani bezdomovci..75% lidi vubec nevi co jedi a na chuti to nepozna..navic nectou co jidlo obsahuje a jeste horsi je ze vubec neumi cist..:-(

    Odpovědět

  • Ben Gregor Ben Gregor(neregistrovaný)

    Rizoto jako hlavní chod je výborné dá se dělat na několik variant z několika druhu masa i uzenin zelenina tam nesmí chybět i některé sýry některým tento pokrm nechutná ale mě ano z pozdravem.Ben

    Odpovědět

  • Ota Ota(neregistrovaná)

    Je to dobré jídlo ale musí se dobře upravit a ne odfláknout. Maso si dávám čerstvé vepřové plecko nakrájím na malé kostičky maso obalím v solamylu a nechám odpočinout,zeleninu mražená Čina není tam hrášek(kdo má rád hrášek tak je v mražené zelenině Asia) který nemusím jinak slušná kvalita kterou podusíte na másle a místo sole solím Podravkou.Maso na prudce osmahnete zvlášť a hlídáte měkost masíčka nesmažit dlouho no a rýže uvařit klasika.Koření pepř a lžička červené sladké papriky a vše dobře promastit co kdo má rád máslo nebo lžíce sádla olej kdo co si zvolí posypat sýrem okurka k tomu, nemá to chybu jeto jen pro gurmány.:yes:

    Odpovědět

  • Zuzka Zuzka(neregistrovaná)

    :-(( tak nám to nepiš to není naše věc

    Odpovědět

  • Truda emilova Truda emilova(neregistrovaná)

    Ja rizoto nerada ale tento recept používá mamka k večeři když tam jsem a někdy odjedu az v 8 večer tak to děla k večeři to mi děla schválně:-((:no:

    Odpovědět

  • Honzin Honzin(neregistrovaný)

    popelnice: hold studentske jidlo no :-)

    Odpovědět

  • Honzin Honzin(neregistrovaný)

    moc jako rizoto mě to nepřipadá a pokud tam dáte nějakou tu vepřovou konzervu tak z toho bude možná tak totální rýžová sračka a né rizito.. Lidi čtěte co ty konzervy obsahují a myslete než uvaříte nějaký zbytkový sajrajt,:-!

    Odpovědět

  • Yvajs Yvajs(autor receptu)

    kolik to je nevím já používám prostě rýži v sáčcích ,tak si to zvážite,nebo to by to mělo být na krabici:-O

    Odpovědět

  • Kačenka19 Kačenka19(neregistrovaný)

    mužu se zeptat kolik je 125 dkg na sačky ryže ??? (odpovidejte co nejdřive) dekuji

    Odpovědět

  • Janie Janie(neregistrovaný)

    MoniqueLaMutti:Souhlasím, dost z nás dělá ze zbylého masa rizoto, u nás ho dělával taťka už od mého dětství a není na tom nic špatného.
    Komu se to nelíbí, tak ať to nevaří a ani to nemusí komentovat :yes:

    Odpovědět

  • MoniqueLaMutti MoniqueLaMutti

    hele ono tohle není úplně zlý, proč ohrnovat nos nad zbylým masem??? já dělám občas rizoto také tak že oberu kuře z předchozího dne. kukuřici tam dávám taky a ještě hromadu jiné zeleniny, nevypadá to špatně a je to moc dobré. rýži vařím ve vývaru, ne v obyčejné vodě, nasákne chuť vývaru. a hromada sýra nakonec to jenom završí :-K

    Odpovědět

  • popelnice popelnice(neregistrovaný)

    tak neco takovyho bych se opravdu neodvazil podavat:-((

    Odpovědět

  • Iva Iva(neregistrovaná)

    R::D jojo to me rozesmálo

    Odpovědět

  • pkjo pkjo(neregistrovaný)

  • oprc oprc (neregistrovaný)

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo