Nutriční hodnoty (Pikantní brambory s česnekem a kuřecími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 067 kJ / 1 450 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,26 g |
| Tuky | 80,58 g |
| – nasycené | 10,04 g |
| – nenasycené | 62,32 g |
| –– mononenasycené | 44,32 g |
| –– polynenasycené | 18,00 g |
| ––– omega 3 | 4,97 g |
| Vláknina | 13,94 g |
| Cholesterol | 1,99 g |
| Sodík | 318 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 96,90 g |
| – cukry | 5,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300-500 g 300-500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 400 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 60 ml 60 ml oleje | Olej řepkový | 60 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 1.75 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky oregana | Oregano sušené | 1.25 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky uzené papriky | Paprika uzená | 1.25 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 1.5 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 1.25 g |
| sůl | Sůl mořská |