Nutriční hodnoty (Pečený bůček se švestkovými povidly a rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 381 kJ / 3 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,42 g |
| Tuky | 280,00 g |
| – nasycené | 67,82 g |
| – nenasycené | 161,86 g |
| –– mononenasycené | 133,48 g |
| –– polynenasycené | 28,38 g |
| ––– omega 3 | 1,08 g |
| Vláknina | 11,69 g |
| Cholesterol | 368 mg |
| Sodík | 483 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 46,99 g |
| – cukry | 33,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g bůčku | Vepřový bok | 800 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce povidel | Povidla | 80.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| 7 stroužků 7 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 49 g |
| 8 větviček 8 větviček rozmarýnu | Rozmarýn sušený |