Nutriční hodnoty (Vlašáky v karamelu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 243 kJ / 2 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,33 g |
Tuky | 162,90 g |
– nasycené | 12,62 g |
– nenasycené | 125,24 g |
–– mononenasycené | 12,62 g |
–– polynenasycené | 112,62 g |
––– omega 3 | 18,75 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 197,28 g |
– cukry | 160,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
tenký plátek plátek másla | Máslo kravské |