Nutriční hodnoty (Vlašáky v karamelu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 243 kJ / 2 448 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,33 g |
| Tuky | 162,90 g |
| – nasycené | 12,62 g |
| – nenasycené | 125,24 g |
| –– mononenasycené | 12,62 g |
| –– polynenasycené | 112,62 g |
| ––– omega 3 | 18,75 g |
| Vláknina | 15,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 197,28 g |
| – cukry | 160,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
| tenký plátek plátek másla | Máslo kravské |