Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vlašáky v karamelu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 243 kJ /
2 448 kcal
Bílkoviny40,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,33 g
Tuky162,90 g
– nasycené12,62 g
– nenasycené125,24 g
–– mononenasycené12,62 g
–– polynenasycené112,62 g
––– omega 318,75 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy197,28 g
– cukry160,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
tenký plátek plátek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.