Nutriční hodnoty (Zelný salát se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 288 kJ / 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,96 g |
| Tuky | 12,31 g |
| – nasycené | 1,10 g |
| – nenasycené | 10,53 g |
| –– mononenasycené | 7,08 g |
| –– polynenasycené | 3,44 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 17,97 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 118 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 32,50 g |
| – cukry | 20,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g čerstvého bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 400 g |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 větší slovenská paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 zralá rajčata (pevná) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| citronová šťáva podle chuti | Šťáva z citrónu |