Nutriční hodnoty (Špaldová žíhaná bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 18 327 kJ / 4 380 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 70,00 g |
| Tuky | 195,84 g |
| – nasycené | 109,44 g |
| – nenasycené | 74,60 g |
| –– mononenasycené | 62,44 g |
| –– polynenasycené | 12,16 g |
| ––– omega 3 | 1,13 g |
| Vláknina | 56,00 g |
| Cholesterol | 1,52 g |
| Sodík | 744 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 509,94 g |
| – cukry | 218,14 g |
| ––– laktóza | 14,94 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 380 g 380 g špaldové hladké mouky Pernerka | Mouka špaldová hladká | 380 g |
| 200 g 200 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 200 g |
| 180 g 180 g másla | Máslo kravské | 180 g |
| 250 ml 250 ml kysaného podmáslí | Podmáslí | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
| kůra z jednoho bio citronu | Citrón čerstvý | |
| 1 sáček 1 sáček kypřícího prášku | Kypřící prášek | 12 g |