Nutriční hodnoty (Tatarák z pečeného celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 554 kJ / 371 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,18 g |
| Tuky | 16,76 g |
| – nasycené | 2,26 g |
| – nenasycené | 13,39 g |
| –– mononenasycené | 4,86 g |
| –– polynenasycené | 8,54 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 25,26 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 1,38 g |
| Sůl | 3,73 g |
| Sacharidy | 32,32 g |
| – cukry | 15,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 bulva 1 bulva středně velkého celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| feferonka podle chuti (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |