Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní zeleninová polévka s vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 167 kJ /
518 kcal
Bílkoviny23,26 g
– z toho živočišné bílkoviny17,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,89 g
Tuky28,07 g
– nasycené5,15 g
– nenasycené17,81 g
–– mononenasycené12,91 g
–– polynenasycené4,91 g
––– omega 30,98 g
Vláknina10,94 g
Cholesterol 521 mg
Sodík 479 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy37,63 g
– cukry15,03 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g mražené jarní zeleninové směsi Mrkev mražená 350 g
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 1.25 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
nasekané lístky lístky petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.