Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa plněná máslovým pórkem a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 344 kJ / 1 038 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 164,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 42,22 g |
| – nasycené | 11,99 g |
| – nenasycené | 28,10 g |
| –– mononenasycené | 20,50 g |
| –– polynenasycené | 7,60 g |
| ––– omega 3 | 3,22 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 423 mg |
| Sodík | 387 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 0,54 g |
| – cukry | 0,12 g |
| ––– laktóza | 0,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 3-4 3-4 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce másla | Máslo kravské | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| lžíce lžíce nakládaného zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | |
| 100-150 ml 100-150 ml vývaru | Vývar hovězí | 125 ml |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |