Nutriční hodnoty (Zapečená masová směs v paprikách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 983 kJ / 3 581 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 220,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 207,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,16 g |
| Tuky | 260,78 g |
| – nasycené | 120,29 g |
| – nenasycené | 128,38 g |
| –– mononenasycené | 109,18 g |
| –– polynenasycené | 19,20 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 16,29 g |
| Cholesterol | 814 mg |
| Sodík | 6,16 g |
| Sůl | 15,02 g |
| Sacharidy | 84,00 g |
| – cukry | 20,29 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 800 g |
| 6 6 tlustostěnných paprik | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 250 g 250 g uzené slaniny | Špek | 250 g |
| 100 g 100 g sýru (čedar, nebo mozzarella) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 1 malá červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 malá žlutá kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| trocha trocha mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| máslo tak na jeden prst | Máslo kravské | |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |