Nutriční hodnoty (Halušky (špecle) se zelím a škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 633 kJ / 1 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,55 g |
| Tuky | 10,65 g |
| – nasycené | 1,52 g |
| – nenasycené | 7,81 g |
| –– mononenasycené | 3,71 g |
| –– polynenasycené | 4,10 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 16,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 210,10 g |
| – cukry | 32,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml vody pokojové teploty | Voda | 250 ml |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje slunečnicového | Olej řepkový | 5 ml |
| půl lžičky lžičky soli | Sůl mořská | |
| 1 1 brambora středně velká | Brambor zimní | 50 g |
| 300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| hrst hrst škvarků | Škvarky | |
| menší cibule | Cibule čerstvá | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru | Cukr bílý | 7.5 g |
| 2 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové |