Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový chléb se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 447 kJ /
1 541 kcal
Bílkoviny49,83 g
– z toho živočišné bílkoviny13,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,63 g
Tuky31,85 g
– nasycené14,43 g
– nenasycené15,38 g
–– mononenasycené9,63 g
–– polynenasycené5,75 g
––– omega 30,34 g
Vláknina25,08 g
Cholesterol 59 mg
Sodík 3,97 g
Sůl11,21 g
Sacharidy252,23 g
– cukry17,78 g
––– laktóza1,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg dýně (hokkaido, nebo cuketa) Dýně čerstvá 500 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
2 2 velké vařené brambory (nebo 2 lžíce bramborových knedlíků v prášku) Brambor zimní 100 g
5 dkg 5 dkg strouhaného ementálu Ementál 50 g
2 2 prášky do pečiva Kypřící prášek 24 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžíce 1 lžíce sušené smetany Smetana kravská sladká 12% 25 ml
1 lžíce 1 lžíce sezamových semínek (nebo jiných) Sezam loupaný 15 g
1 lžíce 1 lžíce sušených bylinek (bazalka) Petržel nať sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.