Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččin "chudý" bramborový salát s naloženou kapií a jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 581 kJ /
856 kcal
Bílkoviny20,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,60 g
Tuky1,52 g
– nasycené0,17 g
– nenasycené0,23 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,21 g
––– omega 30,14 g
Vláknina25,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy177,00 g
– cukry24,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g brambor Brambor zimní 1000 g
3-4 KL 3-4 KL naložené kapie (proužky) Paprika červená sterilovaná
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
šťáva z citronu Šťáva z citrónu
voda Voda
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
pár kapek kapek olivového oleje Olej olivový
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.