Nutriční hodnoty (Babiččin "chudý" bramborový salát s naloženou kapií a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 581 kJ / 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,60 g |
Tuky | 1,52 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,23 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,21 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 25,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 177,00 g |
– cukry | 24,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g brambor | Brambor zimní | 1000 g |
3-4 KL 3-4 KL naložené kapie (proužky) | Paprika červená sterilovaná | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
šťáva z citronu | Šťáva z citrónu | |
voda | Voda | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
pár kapek kapek olivového oleje | Olej olivový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |