Nutriční hodnoty (Játra na cibulce s kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 093 kJ / 739 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 16,37 g |
| – nasycené | 2,58 g |
| – nenasycené | 6,84 g |
| –– mononenasycené | 4,23 g |
| –– polynenasycené | 2,61 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,85 g |
| Sodík | 588 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 29,70 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 1/2 kávové lžičky kari | Kari | |
| 1/2 1/2 kávové lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | |
| 1/2 1/2 kávové lžičky mletého černého pepře | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |