Nutriční hodnoty (Vaječný moučník s vůní koňaku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 263 kJ / 1 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 34,50 g |
– nasycené | 13,64 g |
– nenasycené | 13,98 g |
–– mononenasycené | 11,05 g |
–– polynenasycené | 2,93 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 835 mg |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 120,50 g |
– cukry | 76,40 g |
––– laktóza | 12,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g tučného jogurtu (2 Floriany-vaječný koňak) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
3 3 vejce (žloutky a bílky zvlášť) | Vejce slepičí | 210 g |
10 g 10 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 panák 1 panák vaječného koňaku | Likér vaječný | 50 ml |
drobné ovoce na ozdobu | Jahody čerstvé |