Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječný moučník s vůní koňaku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 263 kJ /
1 019 kcal
Bílkoviny43,30 g
– z toho živočišné bílkoviny43,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,16 g
Tuky34,50 g
– nasycené13,64 g
– nenasycené13,98 g
–– mononenasycené11,05 g
–– polynenasycené2,93 g
––– omega 30,17 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 835 mg
Sodík 565 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy120,50 g
– cukry76,40 g
––– laktóza12,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g tučného jogurtu (2 Floriany-vaječný koňak) Jogurt kravský bílý 3,5% 300 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
3 3 vejce (žloutky a bílky zvlášť) Vejce slepičí 210 g
10 g 10 g prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 panák 1 panák vaječného koňaku Likér vaječný 50 ml
drobné ovoce na ozdobu Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.