Ohnivé krůtí maso

suslajda Kuchařka: suslajda

Drůbeží maso 12 názorů

Suroviny

500 g krůtích stehen (vykostěné bez kůže)
2 cibule (nakrájené na kostičky)
5 stroužků česneku rozmačkaného
1 menší cuketa nastrouhaná na nudličky
2 papriky červené (nakrájené na proužky)
2 cm čerstvého nastrouhaného zázvoru
2 PL chilli omáčky s česnekem
2 KL maďarského koření od Grešíka
1 chilli paprička nakrájená na proužky
2 PL česnekového slunečnicového oleje
sůl
200 ml drůbežího vývaru
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na rozehřátý olej dáme cibulku, přidáme chilli papričku, česnek, zázvor a chvilku restujeme.

  2. Do základu přidáme nakrájené maso a necháme opéct, osolíme, okořeníme a přidáme chilli omáčku, podlijeme vývarem a necháme dusit.

  3. Asi po 20 minutách přidáme nastrouhanou cuketu a papriky necháme ještě 5 minut dusit a máme hotovo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ohnivé krůtí maso

Tématické fráze: krůtí maso krutí maso recepty krůtí maso recept ohnivé maso top recepty krůtí maso recepty na krůtí maso recept na krůtí maso recepty z krutiho masa recepty z krutiho masa recept z krutiho masa nej recepty z masa ohnivé maso z krutího masa recept na ohnivé maso krutimaso recepty z krůty ohnivé maso videorecept recept na krutí maso recepty recepty na krůtu recepty krůti maso krůtí recepty

Zapomněl/a jsem heslo