Ohnivé krůtí maso

suslajda Kuchařka: suslajda

Drůbeží maso 12 názorů

Suroviny

500 g krůtích stehen (vykostěné bez kůže)
2 cibule (nakrájené na kostičky)
5 stroužků česneku rozmačkaného
1 menší cuketa nastrouhaná na nudličky
2 papriky červené (nakrájené na proužky)
2 cm čerstvého nastrouhaného zázvoru
2 PL chilli omáčky s česnekem
2 KL maďarského koření od Grešíka
1 chilli paprička nakrájená na proužky
2 PL česnekového slunečnicového oleje
sůl
200 ml drůbežího vývaru
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na rozehřátý olej dáme cibulku, přidáme chilli papričku, česnek, zázvor a chvilku restujeme.

  2. Do základu přidáme nakrájené maso a necháme opéct, osolíme, okořeníme a přidáme chilli omáčku, podlijeme vývarem a necháme dusit.

  3. Asi po 20 minutách přidáme nastrouhanou cuketu a papriky necháme ještě 5 minut dusit a máme hotovo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ohnivé krůtí maso

Tématické fráze: krůtí maso krutí maso recepty ohnivé maso krůtí maso recept recepty na krůtí maso top recepty krůtí maso nej recepty z masa ohnivé maso z krutího masa krutimaso recepty z krutiho masa recepty z krutiho masa ohnivé maso videorecept recept na krůtí maso recept na ohnivé maso krůtí maso recepty recepty krůti maso koření na krůtí maso pikantní ohnivé maso krůtí maso na česneku kruti mmaso

Zapomněl/a jsem heslo