

Ohnivé krůtí maso
Suroviny
- 500 g krůtích stehen (vykostěné bez kůže)
- 2 cibule (nakrájené na kostičky)
- 5 stroužků česneku rozmačkaného
- 1 menší cuketa nastrouhaná na nudličky
- 2 papriky červené (nakrájené na proužky)
- 2 cm čerstvého nastrouhaného zázvoru
- 2 PL chilli omáčky s česnekem
- 2 KL maďarského koření od Grešíka
- 1 chilli paprička nakrájená na proužky
- 2 PL česnekového slunečnicového oleje
- sůl
- 200 ml drůbežího vývaru
Postup přípravy receptu
Na rozehřátý olej dáme cibulku, přidáme chilli papričku, česnek, zázvor a chvilku restujeme.
Do základu přidáme nakrájené maso a necháme opéct, osolíme, okořeníme a přidáme chilli omáčku, podlijeme vývarem a necháme dusit.
Asi po 20 minutách přidáme nastrouhanou cuketu a papriky necháme ještě 5 minut dusit a máme hotovo.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Ohnivé krůtí maso
-
Jana Remkova:děkuji jsem ráda, že chutnalo a děkuji za pěknou fotku
-
Vyzkoušeno, Hani a je to moc dobré, akorát ty následky na druhý den
..
. Dovolím si přidat foto, pokud nevadí
-
Hani, já bych si pochutnala
, jen to koření od Grešíka neznám
-
Děkuji za komentíky vyzkouěejte
-
Jéé, moje oblíbené!!
-
Taky má krevní skupina jsi a paráda Hani
-
super receptík
-
pikantní
to je můj gang
to jo, to můžu
-
U nás ohnivá jídla frčí. Mňam
-
To je krásná rychlovečka z moc dobrých surovin,mňam
+2
-
Suslajdo, tohle by nám taky moc chutnalo, trefila si se parádně do naší chutě, ale u nás bez chilli, nebo jen malinko a bez maďarského koření. Dávám ti 1.bod
-bohužel Jikotka asi na něj zapomněla
-
Jo,tohle můžu