Nutriční hodnoty (Tříbarevný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 150 kJ / 514 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,85 g |
| Tuky | 28,17 g |
| – nasycené | 6,78 g |
| – nenasycené | 21,23 g |
| –– mononenasycené | 17,61 g |
| –– polynenasycené | 3,62 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 29,60 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 652 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 33,03 g |
| – cukry | 18,12 g |
| ––– laktóza | 6,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| hrst hrst polníčku | Polníček čerstvý | |
| 150 g 150 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky kari | Kari | 7.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |