Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Norská ryba

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 3. 2009 17:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 292 kJ / 548 kcal
Bílkoviny12,64 g
Tuky42,20 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 137 mg
Sodík 312 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy26,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Koření na ryby lze i zcela vynechat, je to jen na vás ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kokronilla kokronilla

8. 2. 2010 15:22

Právě jsme dojedli:-p Vynechala jsem sýr (dieta), ale i bez něj to bylo vynikající, určitě budu dělat častěji:yes:

Ivana79 Ivana79

20. 3. 2009 10:20

Do pekáčku som pridala s mrkvou a pórom aj zemiaky a nemusela som robiť už žiadnu prílohu :-D Bolo to celkom dobré,aj keď mne ryby na akýkolvek spôsob pripadajú bez chuti.Možno málo solím a korením...

mirca75 mirca75

4. 3. 2009 20:53

Ingrid-já to s tou mrkví nemyslela ve zlém;-),a je pravda že poměr masa a dalších surovin má být vyvážený.Já dělala jen pro 2 a proto tak málo.Jinak to byla mňamka a i manžel se oblizoval:-p:-p takže vím že bude zařazeno mezi časté:-)

Ingrid.W

4. 3. 2009 16:24

Jogurt bych nedoporučovala.Tepelná úprava na masu mu moc neprospívá,některé mají dokonce tendenci hořknout a zdrcávat se a je faktem,že se vám pokrm zakyselí.Ale proti gustu...:)Jinak mrkve asi dle množství masa,ale já to mám ráda hóóódně mrkvové:)

mirca75 mirca75

4. 3. 2009 13:56

Jo a mrkve jsem dala jen to co je na fotce a i tak je to dost(4:-Omi přišli hóóódně)a nakrájela jsem ji na jemné plátky(strouhám jen do salátů;-).Dávám boďku

mirca75 mirca75

4. 3. 2009 13:40

Fotky už tam tlačím;-).Je to dobrý a rychlý pokrm.Bylo to mňam:-p,jen jsem si dovolila dát do smetany decinku vína:-8a stroužek česneku a nahoru pár lžiček raj.protlaku(pro chuť a barvu).S tím jogurtem nebude to moc nakyslé?Ale je pravda-zdravější to bude určitě:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2009 18:18

Ještě mne napadlo, dalo by se to místo smetany zalít bílým jogurtem?:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2009 17:37

:yes::yes: velice dobrý recept a hned bych si to asi udělala, ale mám jíst jen dušenou rybu, tak nevím..ta smetana:-( Ale jinak si to ukládám a chválím už předem. Ryby, to já můžu na všechny způsoby;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pangasius ryba foto norska rybi polevka norská rybí polévka recept rybynorsko rybynorsko kuchařka ryby norská kuchařka norské koření pangasius po norsku rybynorsko.cz recept ryba recept na norskou rybu ryba recept ryba na mrkvi recepty ryba recepty z norských ryb ryba recepty norská polévka ryba porek ryby recept

Suroviny: pangasius, pórek, mrkev, smetana zakysaná, koření na ryby, sýr, citron, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Norská ryba

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEj9