Nutriční hodnoty (Těstovinovo-paprikový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 465 kJ / 1 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,90 g |
Tuky | 25,35 g |
– nasycené | 6,81 g |
– nenasycené | 16,94 g |
–– mononenasycené | 11,64 g |
–– polynenasycené | 5,31 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 17,75 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 691 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 326,82 g |
– cukry | 45,10 g |
––– laktóza | 6,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 250 g |
2 2 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
150 g 150 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
150 g 150 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
fenyklová nať | Fenykl listy čerstvé |