Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstovinovo-paprikový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 465 kJ /
1 784 kcal
Bílkoviny53,30 g
– z toho živočišné bílkoviny7,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,90 g
Tuky25,35 g
– nasycené6,81 g
– nenasycené16,94 g
–– mononenasycené11,64 g
–– polynenasycené5,31 g
––– omega 30,43 g
Vláknina17,75 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 691 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy326,82 g
– cukry45,10 g
––– laktóza6,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g těstovin Těstoviny pšeničné 250 g
2 2 barevné papriky Paprika červená čerstvá 300 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
150 g 150 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 150 g
150 g 150 g jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 150 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
fenyklová nať Fenykl listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.