Nutriční hodnoty (Těstovinovo-paprikový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 465 kJ / 1 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,90 g |
| Tuky | 25,35 g |
| – nasycené | 6,81 g |
| – nenasycené | 16,94 g |
| –– mononenasycené | 11,64 g |
| –– polynenasycené | 5,31 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 17,75 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 691 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 326,82 g |
| – cukry | 45,10 g |
| ––– laktóza | 6,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| 2 2 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 150 g 150 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 150 g |
| 150 g 150 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| fenyklová nať | Fenykl listy čerstvé |