Nutriční hodnoty (Játrová paštika / sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 71 395 kJ / 17 064 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1 103,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1 081,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,30 g |
| Tuky | 1 293,31 g |
| – nasycené | 386,40 g |
| – nenasycené | 887,94 g |
| –– mononenasycené | 638,39 g |
| –– polynenasycené | 249,55 g |
| ––– omega 3 | 2,06 g |
| Vláknina | 29,30 g |
| Cholesterol | 11,46 g |
| Sodík | 74,48 g |
| Sůl | 184,50 g |
| Sacharidy | 242,77 g |
| – cukry | 28,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4,5 kg 4,5 kg masa z vepřových hlav (vepřový lalok) | Vepřová hlava (jedlý podíl) | 4500 g |
| 1,5 kg 1,5 kg vepřových jater | Játra vepřová | 1500 g |
| 3,5 l 3,5 l vývaru z masa (hlav, laloků) | Vývar masový | 3500 ml |
| 100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 30 g |
| 180 g 180 g soli | Sůl mořská | 180 g |
| 20 g 20 g černého mletého pepře | Pepř černý mletý | 20 g |
| 4 g 4 g muškátového ořechu | Muškátový oříšek | 4 g |
| 5 g 5 g mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
| 4 g 4 g mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 4 g |
| 12 g 12 g cukru moučka | Cukr bílý | 12 g |
| 160 g 160 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 160 g |