Nutriční hodnoty (Vepřové maso v hlávkovém zelí s bramborovými noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 703 kJ / 646 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 19,47 g |
| – nasycené | 6,01 g |
| – nenasycené | 9,36 g |
| –– mononenasycené | 7,13 g |
| –– polynenasycené | 2,23 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 273 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 7,80 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| 400 - 500 ml 400 - 500 ml vývaru | Vývar hovězí | 450 ml |
| půlka půlka špičatého bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový |