Nutriční hodnoty (Vepřové maso v hlávkovém zelí s bramborovými noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 703 kJ / 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 19,47 g |
– nasycené | 6,01 g |
– nenasycené | 9,36 g |
–– mononenasycené | 7,13 g |
–– polynenasycené | 2,23 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 7,80 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
400 - 500 ml 400 - 500 ml vývaru | Vývar hovězí | 450 ml |
půlka půlka špičatého bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový |