Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso v hlávkovém zelí s bramborovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 703 kJ /
646 kcal
Bílkoviny108,98 g
– z toho živočišné bílkoviny108,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky19,47 g
– nasycené6,01 g
– nenasycené9,36 g
–– mononenasycené7,13 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,20 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 273 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy7,80 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
400 - 500 ml 400 - 500 ml vývaru Vývar hovězí 450 ml
půlka půlka špičatého bílého zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.