Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrový mišmaš

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 2. 2008 12:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 873 kJ / 687 kcal
Bílkoviny100,03 g
Tuky14,34 g
Vláknina4,32 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 501 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy37,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 6. 2011 18:39

Dnes jsem dělala k obědu z vepřových jater:-*jen jsem trošku přehodila postup-papriku a rajčátka jsem dala 5 minut před dokončením,aby bylo poznat,co to je:-))Obyčejné rajče jsem neměla,bylo 7ks cherry.Za príma recept děkuji:-p+5:yes:a foto posílám:-)

Pavel Janovský

24. 7. 2009 13:50

Velmi rychlý a jednoduchý a hodně moc dobrý:yes::-p

vybusna vybusna

31. 1. 2009 19:56

no....dalo sa. chvilu som tomu nedoverovala, lebo sa mi to podobalo na leco s pecienkou, co je sice jedle, ale take...divne...ale potom sa to poprepajalo a nakoniec vznikol vcelu prijemny pokrm...mozem povedat, ze z tych pecienkovych experimentov sa mi tato verzia paci zatial najviac, aj ked som stale z tej chuti, ala bulharsko, trosku zmatena. no a pridala som tam ako mi kazalo cervenu papriku a z vlastnej iniciativy cervene tekute korenie...a musim prist, ktora z tychto chuti tam bola akokeby naviac. no a co sa tyka ryze...dnes mi islo...pridala som safran a slovensky safran, nie je to co nemecky:-8nemeckeho stacilo kludne o polovicu menej, farbi ako besny a tak mam ryzu zltu ako keby som tam vsypala curcumu...no co uz:-//
takze skratim to uz...celkom zasluzene +

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 1. 2009 15:18

Já bych tam snad ještě přidala trochu čili papriček a byl byla by to játra pirát! K tomu opečené brambory a mňam!:yes:

Gabusa

4. 1. 2009 22:04

hmmm,to je zajímavé.zítra to vyzkouším:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: játrový dort játrový nákyp mis mas recepty z jater kuřeci mišmaš farbi.cz slovensky játra játrový salám recept z jater jehněčí játra po bulharsku kureci jatrovka recept miš maš recepty hovězí játra na leču recept jatrovka veprove nudlicky po zbojnicku recept jehněčí játra recept na hovězí játra játra po slovensky dort farbi játra slovensky

Suroviny: játra vepřová, olej, cibule, rajče, paprika čerstvá červená, paprika sušená sladká, vegeta

TopRecepty.cz

Játrový mišmaš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R10