Játrový mišmaš

toprecepty.cz Kuchař:

Pokrmy z vnitřností 5 názorů

56

Suroviny

asi 1/2 kg vepřových jater nebo hovězích jater (vepřová jsou měkčí)
olej
cibule
2 rajčata
1 čerstvá paprika
na dochucení mletá sladká paprika
vegeta
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrolu nebo na pánev dáme olej a na něm zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata a papriku a chvilku podusíme. Okořeníme mletou paprikou a vložíme kousky jater, osmahneme, produsíme a dochutíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Játrový mišmaš

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Dnes jsem dělala k obědu z vepřových jater:-*jen jsem trošku přehodila postup-papriku a rajčátka jsem dala 5 minut před dokončením,aby bylo poznat,co to je:-))Obyčejné rajče jsem neměla,bylo 7ks cherry.Za príma recept děkuji:-p+5:yes:a foto posílám:-)

    Odpovědět

  • Pavel Janovský Pavel Janovský(neregistrovaný)

    Velmi rychlý a jednoduchý a hodně moc dobrý:yes::-p

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    no....dalo sa. chvilu som tomu nedoverovala, lebo sa mi to podobalo na leco s pecienkou, co je sice jedle, ale take...divne...ale potom sa to poprepajalo a nakoniec vznikol vcelu prijemny pokrm...mozem povedat, ze z tych pecienkovych experimentov sa mi tato verzia paci zatial najviac, aj ked som stale z tej chuti, ala bulharsko, trosku zmatena. no a pridala som tam ako mi kazalo cervenu papriku a z vlastnej iniciativy cervene tekute korenie...a musim prist, ktora z tychto chuti tam bola akokeby naviac. no a co sa tyka ryze...dnes mi islo...pridala som safran a slovensky safran, nie je to co nemecky:-8nemeckeho stacilo kludne o polovicu menej, farbi ako besny a tak mam ryzu zltu ako keby som tam vsypala curcumu...no co uz:-//
    takze skratim to uz...celkom zasluzene +

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Já bych tam snad ještě přidala trochu čili papriček a byl byla by to játra pirát! K tomu opečené brambory a mňam!:yes:

    Odpovědět

  • Gabusa Gabusa

    hmmm,to je zajímavé.zítra to vyzkouším:-p:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo