Játrový mišmaš

toprecepty.cz Kuchař:

Pokrmy z vnitřností 5 názorů

56

Suroviny

asi 1/2 kg vepřových jater nebo hovězích jater (vepřová jsou měkčí)
olej
cibule
2 rajčata
1 čerstvá paprika
na dochucení mletá sladká paprika
vegeta
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do kastrolu nebo na pánev dáme olej a na něm zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata a papriku a chvilku podusíme. Okořeníme mletou paprikou a vložíme kousky jater, osmahneme, produsíme a dochutíme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Játrový mišmaš

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Dnes jsem dělala k obědu z vepřových jater:-*jen jsem trošku přehodila postup-papriku a rajčátka jsem dala 5 minut před dokončením,aby bylo poznat,co to je:-))Obyčejné rajče jsem neměla,bylo 7ks cherry.Za príma recept děkuji:-p+5:yes:a foto posílám:-)

    Odpovědět

  • Pavel Janovský Pavel Janovský(neregistrovaný)

    Velmi rychlý a jednoduchý a hodně moc dobrý:yes::-p

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    no....dalo sa. chvilu som tomu nedoverovala, lebo sa mi to podobalo na leco s pecienkou, co je sice jedle, ale take...divne...ale potom sa to poprepajalo a nakoniec vznikol vcelu prijemny pokrm...mozem povedat, ze z tych pecienkovych experimentov sa mi tato verzia paci zatial najviac, aj ked som stale z tej chuti, ala bulharsko, trosku zmatena. no a pridala som tam ako mi kazalo cervenu papriku a z vlastnej iniciativy cervene tekute korenie...a musim prist, ktora z tychto chuti tam bola akokeby naviac. no a co sa tyka ryze...dnes mi islo...pridala som safran a slovensky safran, nie je to co nemecky:-8nemeckeho stacilo kludne o polovicu menej, farbi ako besny a tak mam ryzu zltu ako keby som tam vsypala curcumu...no co uz:-//
    takze skratim to uz...celkom zasluzene +

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Já bych tam snad ještě přidala trochu čili papriček a byl byla by to játra pirát! K tomu opečené brambory a mňam!:yes:

    Odpovědět

  • Gabusa Gabusa

    hmmm,to je zajímavé.zítra to vyzkouším:-p:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: játrový dort játrový nákyp recepty z jater mis mas kuřeci mišmaš farbi.cz recept z jater kureci jatrovka recept miš maš slovensky játra játrový salám recepty hovězí játra na leču recept jatrovka veprove nudlicky po zbojnicku recept jehněčí játra dort farbi játra slovensky bulharsky mis mas játra recepty játra na leču

Zapomněl/a jsem heslo