

Játrový mišmaš
Suroviny
- asi 1/2 kg vepřových jater nebo hovězích jater (vepřová jsou měkčí)
- olej
- cibule
- 2 rajčata
- 1 čerstvá paprika
- na dochucení mletá sladká paprika
- vegeta
Postup přípravy receptu
Do kastrolu nebo na pánev dáme olej a na něm zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata a papriku a chvilku podusíme. Okořeníme mletou paprikou a vložíme kousky jater, osmahneme, produsíme a dochutíme.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Játrový mišmaš
-
Dnes jsem dělala k obědu z vepřových jater
jen jsem trošku přehodila postup-papriku a rajčátka jsem dala 5 minut před dokončením,aby bylo poznat,co to je
Obyčejné rajče jsem neměla,bylo 7ks cherry.Za príma recept děkuji
+5
a foto posílám
-
Velmi rychlý a jednoduchý a hodně moc dobrý
-
no....dalo sa. chvilu som tomu nedoverovala, lebo sa mi to podobalo na leco s pecienkou, co je sice jedle, ale take...divne...ale potom sa to poprepajalo a nakoniec vznikol vcelu prijemny pokrm...mozem povedat, ze z tych pecienkovych experimentov sa mi tato verzia paci zatial najviac, aj ked som stale z tej chuti, ala bulharsko, trosku zmatena. no a pridala som tam ako mi kazalo cervenu papriku a z vlastnej iniciativy cervene tekute korenie...a musim prist, ktora z tychto chuti tam bola akokeby naviac. no a co sa tyka ryze...dnes mi islo...pridala som safran a slovensky safran, nie je to co nemecky
nemeckeho stacilo kludne o polovicu menej, farbi ako besny a tak mam ryzu zltu ako keby som tam vsypala curcumu...no co uz
takze skratim to uz...celkom zasluzene + -
Já bych tam snad ještě přidala trochu čili papriček a byl byla by to játra pirát! K tomu opečené brambory a mňam!
-
hmmm,to je zajímavé.zítra to vyzkouším