Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdce na kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 389 kJ /
332 kcal
Bílkoviny9,33 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,53 g
Tuky12,57 g
– nasycené7,39 g
– nenasycené4,35 g
–– mononenasycené3,44 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,12 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 58 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy42,20 g
– cukry24,00 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové srdce Srdce vepřové
sůl Sůl mořská
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
asi 100 ml asi 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
lžička lžička kari Kari
lžička lžička uzené mleté papriky Paprika uzená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek špeku Špek
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.